Partneri


INSTITUCIONALNI PARTNERI


Hrvatski crveni križ


Hrvatski Crveni križ nacionalno je društvo Međunarodne federacije Crvenog križa i Crvenog polumjeseca koje nepristrano i bez diskriminacije djeluje na teritoriju Republike Hrvatske u svrhu promicanja i ostvarivanja humanitarnih ciljeva i programa od opće koristi. U svojim programima s ranjivim skupinama poseban naglasak stavlja se na psihosocijalni pristup, a jedan od ključnih elemenata pripreme i odgovora na nesreće i katastrofe je pružanje psihosocijalne podrške pogođenom stanovništvu i operativnim snagama.


VIŠE
HRVATSKI CRVENI KRIŽ
HRVATSKI CRVENI KRIŽ


NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ANDRIJA ŠTAMPAR
NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ANDRIJA ŠTAMPAR

Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“


Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ voditelj je i pratitelj građana grada Zagreba na putu ostvarenja zdravlja. NZJZ vodeća je ustanova u praksi i uslugama sustava javnog zdravstva Republike Hrvatske. Djelatnost Zavoda organizirana je kroz rad sedam stručnih službi koje brinu o provođenju mjera zdravstvene zaštite i pružanju zdravstvenih usluga.

Na zdravlje gleda kao na „stanje potpunog tjelesnog, duševnog i društvenog blagostanja, a ne samo odsutnosti bolesti i iznemoglosti“.


VIŠE

Hrvatska Psihološka Komora


Hrvatska Psihološka Komora je strukovna samostalna organizacija hrvatskih psihologa koja čuva ugled, čast i prava psihologa i psihologa vježbenika, skrbi da psiholozi i psiholozi vježbenici savjesno i u skladu sa zakonom obavljaju svoje poslove, te promiče, zastupa i usklađuje njihove zajedničke interese pred državnim i drugim tijelima u zemlji i inozemstvu i pruža im stručnu pomoć i zaštitu.


VIŠE
HRVATSKA PSIHOLOŠKA KOMORA
HRVATSKA PSIHOLOŠKA KOMORA

Poliklinika za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba
Poliklinika za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba

Poliklinika za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba


Osnovna svrha Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba je pružanje psihološke, socijalne, psihijatrijske, defektološke i pedijatrijske pomoći djeci s različitim traumatskim iskustvima, kao i njihovim roditeljima, kako bi se bolje i uspješnije nosili s posljedicama ovih iskustava.
U okviru svog područja djelovanja, Poliklinika također organizira i provodi edukaciju, superviziju i stručno usavršavanje za stručnjake u ustanovama direktno uključenima u problematiku zlostavljanja.


VIŠE


POKROVITELJI PROJEKTA


GENERALNI POKROVITELJ PROJEKTA

Generali osiguranje


Generali osiguranje među prvima je prepoznao važnost i potencijal platforme Psihološka Pomoć. S indirektno kontekstualno kompatibilnom industrijom, projektni tim razvio je dugoročnu suradnju s Generallijem kao partnerom projekta.


VIŠE
GENERALI OSIGURANJE
GENERALI OSIGURANJE

PARTNERI PROJEKTA

Bez ovih partnera projekta ne bi ni bilo.
Genijalan vizualni identitet, odlična strategija i provedba društvenih mreža, responzivna i jasna web stranica projekta, pomoć pri izradi aplikacije projekta (U nastajanju!) te za komunikaciju projekta zaslužni su:

MEDIJSKI POKROVITELJI PROJEKTA

Potencijal i humanitarni karakter projekta prepoznale su vodeće medijske kuće u Hrvatskoj, kao i brojni portali i tiskovine. Navodimo medijske pokrovitelje projekta:

PRIJATELJI PROJEKTA


Zainteresirani ste sudjelovati na projektu?
Voljeli biste donirati, sponzorirati, volontirati ili pomoći projektu kroz vlastite kompetencije?
Svoje upite i prijedloge šaljite na: SPONZORSTVA, MARKETING, PR Tena Cuculić cuculic.tena@prababa.com


Udruga PROMENTZ

Udruga PROMENTZ

Ninska 1, 10360 Sesvete
Hrvatska
info@psiholoskapomoc.hrCopyright Psihološkapomoć.hr 2020.