PRIJAVA – AUTOR VOLONTER

PRIJAVA – AUTOR VOLONTER

June 15, 2020 by admin

Pozivamo sve zainteresirane psihologe da se prijave kao autori pisanog ili video sadržaja za platformu Psihološka Pomoć.

Ispuni prijavnicu ovdje.

Ispunjenjem prijavnice i slanjem na mail adresu zainteresirani psiholog prijavljuje se kao autor tekstualnih i/ili video sadržaja za platformu Psihološka Pomoć.

Tekstove i video materijale treba poslati na mail adresu  info@psiholoskapomoc.hr

Uz prijavnicu je potrebno dostaviti:

  1. jedan tekstualni ili video material na temu vezanu uz psihologiju (do 4000 znakova s razmacima ili do 15 minuta videomaterijala, snimano vodoravno)
  2. fotografiju autora u visokoj rezoluciji
  3. diplomu kao dokaz završene edukacije

***U slučaju da osoba nije diplomirani psiholog, a educirana je u srodnim djelatnostima, uz prijavnicu je potrebno navesti završeni fakultet i priložiti diplomu srodne struke.

Tekstovi i video materijali objavljuju se sa svrhom educiranja i pomoći korisnicima platforme na polju psiholoških tema.

Pojedini autori, čiji se radovi evaluiraju kao kvalitetni sadržaj od javnog značaja, dobiti će vidljivost kroz dostupne kanale te medijske partnere projekta Psihološka Pomoć.

Tekstovi i/ili video uradci koje autori dostavljaju na volonterskoj su osnovi te isti ne potražuju nikakvu naknadu.Udruga PROMENTZ

Udruga PROMENTZ

Ninska 1, 10360 Sesvete
Hrvatska
info@psiholoskapomoc.hr
Copyright Psihološkapomoć.hr 2020.